2019-04-14 04:32:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Eléggé veszekedős hangulatban ébredt ma reggel

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Eléggé veszekedős hangulatban ébredt ma reggel, úgy érzi meg kell védenie magát, mintha becsülete forogna kockán. Erre semmi szükség nincs, ha mégis úgy érzi, hogy meg kell valakit győznie, lesz hozzá elég önbizalma. Azért óvakodjék az öntelt tudálékoskodástól.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma szokásához híven elmegy, mert el is hívják egy bőséges lakomára, ami rendkívül élvezetesnek ígérkezik, de másnaposságot és gyomorpanaszokat eredményezhet. Jókora adag szódabikarbónára lehet szüksége. Ilyenkor biztosan nem tanácsos fogyókúrába kezdenie.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Megfelelő nap a mai pletykapartikra, baráti összejövetelek szervezésére. Bolhapiac is ígéretes szórakozásnak bizonyulhat, pláne, hogy ön jobban tudja az áru valóságos értékét, mint aki azt árusítja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az önt uraló Hold ma az Oroszlánban tartózkodik, emiatt ön is hajlamos kissé uralkodóbb viselkedésre. Ez a jegyhelyzet növeli a gazdagság és a luxus iránti igényt egyaránt. Gondoskodni fog arról, hogy mindezt ma meg is kapja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az ön napjegyében tartózkodik, emiatt nyájasabb és szívélyesebb, mint máskor. Képes másoknak érzelmi támogatást nyújtani, mert rá tud hangolódni más emberek érzelmi szükségleteire.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehézségek támadhatnak ma kapcsolataiban a téves beszélgetések vagy félreértések miatt. Jobb lenne a helyzetet most rögtön átbeszélni, semmit ne tartson magában, és ne gondolja azt, hogy mások úgyis tudják, mit gondol, vagy mit akar. Ne is idealizálja túl a helyzetet, próbálja meg olyannak látni az állapotot, amilyen az valójában.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy külföldi utazás veheti ma kezdetét, ami nagyon élvezetesnek ígérkezik. Kellemes és ösztönző élményeket tartogat az ön számára, főleg, ha azt barátaival közösen teszi.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szeretteivel most jó viszonyban van, szívesen vendégül is látja családtagjait vagy közeli barátait. Különösen a gyermekeivel fog jól kijönni. Ez most nem a kötelezettségei teljesítésének az időpontja, kapcsolódjon ki vagy végezzen valami alkotó munkát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hajlamos ma szertelenül költekezni, semmilyen önfegyelmet nem mutat anyagi téren. Jó időszak a barátokkal bulizni és szórakozni menni, de ne csak ön viselje ennek az anyagi vonzatát. Akaratereje ma gyenge, ezért vigyázzon, mit enged meg magának.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha vannak gyermekei, akkor ők ma nagyobb figyelmet követelnek, izgalmas eseményekben vehet részt velük a mai napon. Ma ön a szokottnál kreatívabb, kifejezetten újító szellemű, talán valami új technológiát fog alkotásaihoz felhasználni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma képes a gyors kapcsolatteremtésre, de az elhamarkodottság később megbánással párosul. Hogy magyarázza meg újdonsült kedvesének, hogy mindezt ön nem is gondolta annyira komolyan?


Halak: II. 19. - III. 20.

Sziporkázó személyiségét a mai napon arra használja fel, hogy ne különálló csillagként ragyogjon, hanem belépjen egy olyan közösségbe ahol szellemi és lelki társakat talál magának. Nagyon élvezni fogja a többiek társaságát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: